Historia

Ca l’Estrada és una casa rural de lloguer íntegre, amb capacitat per a cinc persones, situada al peu del Parc Natural del Montseny, a Sant Esteve de Palautordera.Un lloc ideal per a desconnectar i assaborir l´ entorn rural, en família o amics. La casa disposa d´una àmplia terrassa per a barbacoes i d´un jardí vallat d´ús exclusiu.
Hi ha nova WI-FI gratuïta a tota la casa.
Perquè visitar el Parc Natural? El Montseny, declarat patrimoni universal i Reserva de la Biosfera per la UNESCO, compta amb un gran valor biològic i biodiversitat extraordinària. Hi trobareu una gran varietat d’activitats per a fer a l’aire lliure: excursions en família als castanyers centenaris, rutes amb bici o a cavall, passejades pel bosc o pel riu… I una àmplia oferta cultural amb el festival de circ, música i teatre del Circ Cric.
La casa rural es troba a pocs minuts dels boscos per a fer passejades i 5 minuts a peu del centre del poble, on s´ofereixen tot tipus de serveis. Diversos restaurants i comerços  ofereixen  també, productes de qualitat i de proximitat, de Km 0.
Per arribar-hi és molt senzill, ens trobem a només deu minuts de la sortida 11 de l´autopista AP-7, a mig camí entre Barcelona i Girona, i a mitja hora de la costa Mediterrània.